Indisk lam med spinatris

Vi elsker indisk mad. Her i en krydret, men mild udgave, hvor den typiske cremede sauce består af både revne mandler og fløde.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 2 Skær lammekødet fra benene, og skær det i ca. 4 cm store tern.  
  • 3 Tag et ildfast fad frem. Kom fløde i fadet. Riv mandlerne fint, og kom i fadet. Kom ingefær, revet hvidløg og krydderier heri, og vend rundt.
  • 4 Vend kødet i saucen. Dæk formen med alufolie, og stil i ovnen i 1 time.  
  • 5 Tag alufolie fra ovnen, og skru ovnen op på 225 grader, eller tænd for grillen. Lad kød og sauce blive let gyldent.  
  • 6 Optø spinaten i en gryde med et par spiseskeer vand. Vend med lidt smør.
  • 7 Skyl risene grundigt, og vend med spinaten. Hæld vand på, og krydr med salt.
  • 8 Kog op, og lad spinat og ris koge i 12-13 minutter. Sluk, og lad risene trække i 10 minutter.  
  • 9 Servér.
  • {{recipeDoneText}} Indisk lam med spinatris

Opskriften er udviklet af