Fuldkornspitabrød med karrykødfyld

Sådan gør du

  • 1 Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved god varme.
  • 2 Kom kødet i og steg til det har skiftet farve
  • 3 Tilsæt hakket løg og bladselleri i små tern sammen med karry og steg det nogle minutter.
  • 4 Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme.
  • 5 Lad retten koge ca. 10 minutter under låg.
  • 6 Tag låget af og kog videre nogle minutter under omrøring, til næsten alt væsken er fordampet.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Varm pitabrød efter anvisning på emballagen.
  • 9 Skær peberfrugter i strimler og agurk i skiver.
  • 10 Server salat og græsk yoghurt til.
  • 11 Pitabrødene kan serveres fyldte eller tingene skal stilles i skåle og hver person laver sine egne pitabrød.
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornspitabrød med karrykødfyld

Tip

Overskydende pitabrød og fyld kan bruges til madpakken næste dag. Karry- kødfyld kan laves af hakket oksekød eller kyllingekød i stedet for svinekød.

Opskriften er udviklet af