Confiterede andelår med kartoffelmos og romainesalat med bønner

Sådan gør du

  • 1

    Andelår:

    Gnid andelårene i salt og stil dem på køl i 1 time.
  • 2 Tag lårene ud og skyl dem grundigt.
  • 3 Læg andelårene i et ildfast fad med de øvrige ingredienser og tilsæt olien.
  • 4 Klip et stykke bagepapir ud så det dækker lårene.
  • 5 Sæt fadet i ovnen ved 140 °C i 3 timer.
  • 6 Tag andelårene ud og skær evt. det øverste led af låret inden det ristet sprødt på en stegepande.
  • 7

    Kartoffelmos:

    Pres kartoflerne igennem en sigte og tilsæt med de øvrige ingredienser.
  • 8

    Salat:

    Vend ingredienserne til salaten sammen og strø med paprika og salt.
  • 9 Server de ristede og confiterede andelår med kartoffelmos og salat.
  • {{recipeDoneText}} Confiterede andelår med kartoffelmos og romainesalat med bønner

Opskriften er udviklet af