Chokoladekage med abrikoser

Konfektagtig kage, som er lækker, lige som den er. Kan også serveres med is, flødeskum og mango.

Sådan gør du

  • 1

    Skær abrikoser i små tern, og kom i en skål. Hæld kogende vand over, og lad stå, mens resten laves.

    Smelt smørret i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom i. Tag gryden fra varmen, og lad stå.

    Kom sukker og æg i en skål, og pisk skummende.

    Afdryp abrikoserne, og vend dem med mel.

    Vend mel blandingen i æggemassen.

    Vend nu smør og chokolade nænsomt i.

    Hæld dejen i en smurt meldrysset springform, ca. 24 cm. Bag kagen ved 200° i ca. 25 minutter.

    Serveres med flødeskum og mango i tern.

  • {{recipeDoneText}} Chokoladekage med abrikoser

Opskriften er udviklet af