And på indisk med kokoskål

Sådan gør du

  • 1 Anden duppes tør og der skæres nogle dybe snit gennem skind og kød.
  • 2

    Marinade:

    Marinaden blandes.
  • 3 Anden kommes i en plastikpose.
  • 4 Marinaden hældes over og anden vendes heri før den stilles i køleskab.
  • 5 Marineres 8-24 timer.
  • 6 F.eks. fra om morgenen, hvis den skal tilberedes om aftenen. Tages op og lægges med ryggen opad på en rist på en bradepande dækket med alufolie.
  • 7 Steger midt i ovnen ved 160° i 3/4 time.
  • 8 Vendes og steger videre i ca. 1 1/2 time indtil den er gennemstegt (centrumtemp. 75°). Anden trækker 20 min. før den skæres ud.
  • 9

    Kokoskål:

    Kokosmelet ristes på en tør pande indtil det begynder at skifte farve.
  • 10 Kokosmelet hældes på et fad og kålen svitses i olie på panden.
  • 11

    Servering:

    Kokosmelet drysses over kålen og serveres til anden med kold yoghurt vendt med agurk og ris.

  • {{recipeDoneText}} And på indisk med kokoskål

Opskriften er udviklet af