Æggekage med svinebryst

Sådan gør du

  • 1 Dup skiverne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Varm panden op ved god varme.
  • 3 Læg skiverne på panden og vend dem.
  • 4 Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde.
  • 5 Læg skiverne på køkkenrulle.
  • 6 Hæld næsten alt fedtet fra panden.
  • 7 Pisk æg og mælk let sammen.
  • 8 Hæld æggeblandingen på panden.
  • 9 Løft jævnligt i æggemassen med en paletkniv, så det flydende kommer ned i bunden.
  • 10 Skær tomaterne i skiver og læg dem på æggekagen, når den er halvstivnet.
  • 11 Drys lidt salt og peber på.
  • 12 Pynt æggekagen med det sprøde bacon og rigelig klippet purløg.
  • 13 Tag æggekagen fra varmen, inden det øverste lag æg er helt stivnet, så æggekagen ikke bliver for fast - den steger nemlig videre på panden, når den står et par minutter.
  • {{recipeDoneText}} Æggekage med svinebryst

Opskriften er udviklet af