Du kender det helt sikkert. Du skal bage lækre julesmåkager, hvori du skal tilsætte blødt smør, men smørret er ikke i nærheden af at være blødt. Og så er det altså ikke smørret, der gør'et.
Vi kender det. Og vi synes, det er irriterende, når alt vi har lyst til, er lækre småkager at knase i. Vi på Coop Opskrifter har derfor været en tur i køkkenet, hvor vi har afprøvet forskellige metoder til at temperere og blødgøre smørret hurtigere. Og vi har fundet en favorit, som vi selvfølgelig deler med dig.
Metode er så simpel, at man næsten er fristet til at sige til sig selv, hvorfor man ikke har gjort det før - men man kan jo altid være bagklog, så lad os bare gøre dig klogere nu.
Alt du skal bruge er kogende vand, en tallerken og et glas. Det er altså tre redskaber, du meget sandsynligt allerede har i dit køkkenarsenal.
Når nu smørret er klar til at gøre sin ting, mangler du bare opskriften. Og den finder du med garanti blandt vores lækre opskrifter nedenfor.
Kilder: Thekitchn