Julekager med glasur

Småkager

Sådan gør du

  • 1 Bland mel og bagepulver i en skål.
  • 2 Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen, til den ligner revet ost.
  • 3 Tilsæt sukker, vaniljestang og mandler.
  • 4 Kom citronsaft og æg i melblandingen og ælt dejen godt sammen (man kan med fordel lade dejen hvile i køleskab i ca. 1 time).
  • 5 Rul dejen ud, ca. 2 mm tyk, på et meldrysset bord.
  • 6 Udstik figurer med forskellige kageforme.
  • 7 Læg kagefigurerne på plader med bagepapir og bag kagerne øverst i ovnen.
  • 8 Hvid og brun glasur: Rør florsukker og vand sammen til en tyk glasur.
  • 9 Kom halvdelen af glasuren i en plastikpose.
  • 10 Rør kakao i resten af glasuren, til den er ensartet brun.
  • 11 Kom den brune glasur i en anden plastikpose og klip et meget lille hul i spidsen af begge poser.
  • 12 Dekorer kagerne med glasur.
  • 13 Pynt straks med guldstøv og sølvkugler og lad glasuren stivne.
  • {{recipeDoneText}} Julekager med glasur

Opskriften er udviklet af