Salade Nicoise

En fransk klassiker, der i 1900-tallet blot bestod af tomater, ansjoser og olivenolie. Mange har pillet ved opskriften siden, og mens den mest traditionelle salat kun består af rå grøntsager (foruden æg og fisk), er den mere gængse version udstyret med kogte kartofler og dampede grønne bønner. Det er Samvirkes version således også.

En fransk klassiker, der i 1900-tallet blot bestod af tomater, ansjoser og olivenolie. Mange har pillet ved opskriften siden, og mens den mest traditionelle salat kun består af rå grøntsager (foruden æg og fisk), er den mere gængse version udstyret med kogte kartofler og dampede grønne bønner. Det er Samvirkes version således også.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/20752/daasetun-10.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"M\u00E5ltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Forret","Alias":"Forret"},{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Salater","Alias":"salater"}]},{"GroupName":"M\u00E5ltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Mellemm\u00E5ltider","Alias":"Mellemmaaltider"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Brunch","Alias":"brunch"},{"Name":"Mellemm\u00E5ltider","Alias":"Mellemmaaltider"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="" data-is-banner-enabled="False">