Tema

Mad med partnerskaber

Her i Coop er vi glade for at lave Mad med vores partnerskaber. Dette tema hylder de nemme opskrifter med gode råvarer fra Søris, Poppelgrisen og Thise.

Søris

Dyrk fællesskabet

At forkorte afstanden mellem forbrugerne og produktionen af de økologiske råvarer er et mål, Coop og Sørisgaard deler. Respekt for naturen, udvikling og nysgerrighed er nogle af grundene til, at Sørisgaard hylder den økologiske produktionsform.
Det kan smages, og derfor har vi indgået et partnerskab, der betyder, at du altid kan finde de særligt smagfulde råvarer fra Søris på vores hylder.

Thise

Jerseykøer og mælkeskæg

Mælk er ikke bare mælk og især jerseymælk er noget for sig. De små gul-brune køer giver en mælk med større og mere fyldig smag end den vi normalt finder i mælkekøleren. Ja, selv mælkeskægget er også en smule mere charmerende.

Ko, kærlighed og kold mælk

Mejeriet Thise blev grundlagt i 1988. Det hele startede med en enkelt mejerist, en lille håndfuld nordjyske landmænd og en fælles kærlighed til køer og økologi. I dag er de 87 landmænd, som hver dag leverer mælk til Thise. Svend Otto er én af dem.

Hestbjerg Poppelgris

Et livsværk med plads til et godt griseliv

Poppelgris fra Hestbjerg er en 15. generation økologisk slægtsgård for fritgående grise. Hestbjergs grise har haft et ekstra godt griseliv med mulighed for at bruge deres instinkter og gøre det, der er naturligt for en gris. Pattegrisene hygger sig under poplerne sammen med soen indtil de er 10 uger, fordi de tror på, at livet under åben himmel med jord på trynen, økologisk foder og mulighed for at die hos sin grise-mor, kan smages.