Frysning af æbleflæsk opskrifter
"Æbleflæsk" med tofu og frisk rosmarin
20 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Æbleflæsk med friske æblestykker
30 min.
Æbleflæsk med bacon, porrer og most
15 min.
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Jordbærflødeis med Pernod
4 t
Agurkeis med mynte og gin
15 min.
Blåbær-slush med portvin (4 små slush-ice)
Jordbæris med vodka og basilikum (4 små skarpe)
6 t
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is)
4 t
Fransk fisketerrine
40 min.
Æbleflæsk af svinebryst med syrlige æbler og bløde løg
25 min.
Pepperonifrikadeller med kanel
45 min.
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t