Yoghurtmarineret kylling på couscousbund

Sådan gør du

  • 1 Kødet skæres i ca. 4 cm skiver.
  • 2 Yoghurten blandes med krydderier og kødet vendes med yoghurten.
  • 3 Kødet marineres 2 timer eller natten over i køleskabet. 3 dl yoghurt afdryppes i et kaffefilter ca. 1 time.
  • 4 Kødet afdryppes godt og vendes med olie.
  • 5 Nu lægges stykkerne på en rist og grilles i ovnen ca. 15 min. indtil gennemstegte.
  • 6 Couscous eller ris tilberedes efter anvisning på emballagen.
  • 7 Couscousen lægges på et fad og kyllingen lægges over.
  • 8 Fadet pyntes med tomater og rødløgsringe.
  • 9 Den afdryppede yoghurt og lunt pitabrød serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Yoghurtmarineret kylling på couscousbund

Opskriften er udviklet af