Ymermousse med rabarbergranite og røde bær

Opskrift af Ronny Emborg

Sådan gør du

  • 1

    Ymermousse:
    Læg gelatinen i blød i koldt vand i ca. 10 min.

    Rør ymer med sukkeret.

    Træk gelatinen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt gelatinen i vandbad. Afkøl gelatinen med lidt ymer og vend blandingen i resten af ymeren.

    Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Hæld moussen i en skål. Moussen stilles på køl med film over.

    Granité:
    Rabarber, sukker, jordbær og vand blendes og sigtes igennem en finmasket sigte. Væsken fryses i fryseren.

    Den frosne juice skrabes med en gaffel.

    Pynt:
    Rabarber og jordbær i tynde skiver + hele hindbær.

    Anretning:
    Ymermoussen lægges på tallerkenen og der pyntes af med røde bær og skiver af rabarber. Granitéen lægges på ved servering.

  • {{recipeDoneText}} Ymermousse med rabarbergranite og røde bær

Opskriften er udviklet af