Wraps med mexicansk fyld

Sådan gør du

  • 1 Varm halvdelen af olien op i en gryde.
  • 2 Brun kødet inden det vendes.
  • 3 Steg kødet på alle sider i alt 1½ min.
  • 4 Tag kødet op og steg den anden halvdel af kødet på samme måde.
  • 5 Tag også det kød op.
  • 6 Hak løget og svits det i gryden.
  • 7 Tilsæt resten af ingredienserne og kog saucen sammen 10 min. uden låg.
  • 8 Retten skal være ret tykflydende og kraftig i smagen.
  • 9 Kom kødet i og varm retten kort igennem.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • 11 Varm pandekagerne efter anvisning på emballagen.
  • 12

    Anretning:

    Kom noget af saucen på sammen med det foreslåede tilbehør.
  • 13 Rul sammen og spis.
  • {{recipeDoneText}} Wraps med mexicansk fyld

Opskriften er udviklet af