Wraps med lam, asparges og ærteskud

Sådan gør du

  • 1 Steg lammekødet på panden. Det skal have ca. 4 minutter på hver side, eller til det har den ønskede temperatur. Krydr gerne med salt og peber. 
  • 2 Vend alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål. 
  • 3 Skær asparges i grove stykker. Steg halvdelen af dem på panden med lammekødet de sidste minutter af stegetiden. Gem den resterende halvdel som sprødt og frisk element til dine wraps. De skal blancheres kort i kogende vand inden. 
  • 4 Skær hjertesalat og cherrytomat i grove stykker. 
  • 5 Lun wraps kort i ovnen. 
  • 6 Skær det færdigstegte lammekød i skiver. 
  • 7 Anret de lune wraps hver for sig på en tallerken. Fyld dem hver for sig med lammekødet, dressingen, hjertesalat, tomater og både stegte og friske asparges. Afslut med ærteskud på toppen. 
  • {{recipeDoneText}} Wraps med lam, asparges og ærteskud

Opskriften er udviklet af