Wokstegte jordskokker med grønkål, æbler og parmesan-yoghurt

Wokstegte jordskokker med grønkål, æbler og parmesan-yoghurt

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1023 kJ
  • Energi 244 kcal
  • Protein 10 g
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrat 20 g
  • kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rib grønkålen fra stilken og vask den godt. Kog den i 1 minut, hæld vandet fra og køl kålen af i koldt vand. Vrid den godt for vand, og hak den groft. 

  • 2

    Rens og skrub jordskokkerne, skær dem i 1/2 cm tykke skiver, og snit løg og hvidløg fint. 

  • 3

    Rist jordskokkerne i en varm wok/pande i olie i 3-4 minutter, tilsæt løg, hvidløg og kål, lad det stege med i 1 minut. 

  • 4

    Rør yoghurten sammen med revet parmesan, smag til med salt og sort peber. 

  • 5

    Skær æblet i tern og hak chilien fint og kom det i wokken. Hæld soja deri, vend det godt sammen og smag til med peber. 

  • 6

    Anretning

    Anret de wokstegte jordskokker med parmesan-yoghurt og citron.

  • {{recipeDoneText}} Wokstegte jordskokker med grønkål, æbler og parmesan-yoghurt

Tip

Retten kan fint laves med oksekød, kylling eller svin i strimler.

Man kan fint skifte grønkålen ud med hvidkål, spidskål, palmekål og kinakål.

Opskriften er udviklet af