Wokstegt oksekød med østershatte, porrer, ingefær og kål

Wokstegt oksekød med østershatte, porrer, ingefær og kål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1380 kJ
  • Energi 329 kcal
  • Protein 32 g
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrat 15 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rens ingefær, skær det i tynde skiver, derefter i fine strimler. 
  • 2 Rens og skær porrer og østershatte i tynde strimler. 
  • 3 Snit hvidløg og løg fint. 
  • 4 Brun kødet af i en varm wok eller pande i olie sammen med ingefær, løg, hvidløg, porre og svampe i 5-6 minutter, indtil kødet er mørt. Kom fint snittet kål, gulerod og østerssauce i panden, vend det godt sammen og smag til med salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anrettes i store skåle og drysses med koriander.
  • {{recipeDoneText}} Wokstegt oksekød med østershatte, porrer, ingefær og kål

Tip

Kan fint laves med kylling og gris. Kan du ikke finde østerssauce, kan du i stedet bruge 3 spsk. soja og 2 tsk. sukker.

Opskriften er udviklet af