Wokstegt oksekød med østershatte, porrer, ingefær og kål

Wokstegt oksekød med østershatte, porrer, ingefær og kål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1380 kJ
  • Energi 329 kcal
  • Protein 32 g
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrat 15 g
  • Kostfibre 6 g
  • 1

    Beskrivelse

    Rens ingefær, skær det i tynde skiver, derefter i fine strimler. 

  • 2

    Rens og skær porrer og østershatte i tynde strimler. 

  • 3

    Snit hvidløg og løg fint. 

  • 4

    Brun kødet af i en varm wok eller pande i olie sammen med ingefær, løg, hvidløg, porre og svampe i 5-6 minutter, indtil kødet er mørt. Kom fint snittet kål, gulerod og østerssauce i panden, vend det godt sammen og smag til med salt og peber. 

  • 5

    Anretning

    Anrettes i store skåle og drysses med koriander.

  • Så er det spisetid! Wokstegt oksekød med østershatte, porrer, ingefær og kål

Tip

Kan fint laves med kylling og gris. Kan du ikke finde østerssauce, kan du i stedet bruge 3 spsk. soja og 2 tsk. sukker.

Opskriften er udviklet af