Wokret med skinkekød, savoykål og sesam

Sådan gør du

  • 1 Svinekødet ristes ved høj varme i en wok eller på en pande med rapsolie i ca. 5-6 min. til det er gyldent, saftigt og gennemstegt.
  • 2 Tag kødet op af wokken.
  • 3 Rist løg, peberfrugt og hvidløg i wokken i ca. 4-5 min. til det er mørt.
  • 4 Skub grøntsagerne lidt til side i wokken og tilsæt savojkålen, som ristes nogle minutter.
  • 5 Tilsæt chili og sesam og rist yderligere nogle minutter.
  • 6 Kom svinekødet tilbage i wokken, tilsæt soja og rist igen 2-3 min.
  • 7 Krydr wokretten med limesaft, vend med frisk basilikum eller koriander og servér med kogte jasmin- eller basmatiris.
  • {{recipeDoneText}} Wokret med skinkekød, savoykål og sesam

Tip

Udskift evt. savoykålen med hvidkål og tilsæt gerne flere forskellige grøntsager som fx gulerod og selleri. Wokretten kan også smages til med frisk ingefær.

Opskriften er udviklet af