Wokret med skinkekød og grønt

Sådan gør du

  • 1 Skinkekødet marineres med soja, fintsnittet chili og revet ingefær.
  • 2 Lad kødet trække ca. 15 minutter inden det steges.
  • 3 Grønsagerne skrælles og snittes i strimler: gulerod, rødløg, peberfrugt og kål.
  • 4 Opvarm wokken, tilsæt rapsolie og rist kødet heri indtil det bliver gyldent, ca. 3 minutter.
  • 5 Tag kødet op af gryden og rist grønsagerne til de er let møre med bid.
  • 6 Kød og grønsager blandes nu i gryden og krydres med hvidløg, citronsaft og evt. salt og ekstra chili.
  • 7 Tilsæt 1½ dl vand og lad retten simre ca. 3 minutter.
  • 8 Smag evt. til med ekstra chili.
  • {{recipeDoneText}} Wokret med skinkekød og grønt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier