Woket hjertesalat med æble og svampe til laks i karrysauce

Sådan gør du

  • 1 Kokosmælk og karrypasta kommes i en mindre gryde med låg og koges op.
  • 2 Laksen skæres i mindre stykker ca. 4 x 4 cm og kommes i kokosmælken.
  • 3

    Fisken simrer i saucen i 2-3 min.

  • 4 Smages til med fishsauce eller soyasauce.
  • 5 Æblet skrælles evt. og skæres i tynde skiver.
  • 6 Æbleskiverne wokes på en pande i olie.
  • 7

    Svampene ordnes og svitses med.

  • 8 Hjertesalaten skæres i strimler, vendes hurtigt med svampene og æblerne.
  • 9

    Smages til med salt og peber.

  • {{recipeDoneText}} Woket hjertesalat med æble og svampe til laks i karrysauce

Opskriften er udviklet af