Wok med oksekødstrimler og rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Brun oksestrimlerne hårdt af i en wok eller en dyb pande.
  • 2 Når kødet er godt brunet kommes kanelstang, vanilje og stjerneanis ved og steger med i 30 sek.
  • 3 Gulerødder og persillerod skæres i strimler.
  • 4 Rødløget snittes fint.
  • 5 Tilsæt rodfrugter og rødløg og steg et øjeblik.
  • 6 Tilsæt honningen og lad det karamellisere lidt.
  • 7 Kom æbleeddike og vand ved.
  • 8 Kog saucen op og smag den til med salt og peber.
  • 9 Kan evt. jævnes med maizena opløst i ½ dl vand.
  • 10 Serveres med ris og mango chutney.
  • {{recipeDoneText}} Wok med oksekødstrimler og rodfrugter

Tip

Vælg fx en af de sunde ris-typer som brune ris eller vilde ris. Hvis du vil gøre det ekstra nemt, kan du anvende en sweet and sour sauce til wokretten. Lav ekstra ris som du kan anvende til en lækker salat dagen efter. Find opskriften på Rissalat med tun på Kvickly.dk

Opskriften er udviklet af