Wok med kylling, nudler og grønt

Wok med kylling, nudler og grønt

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 2075 KJ
  • Energi pr. person 494 Kcal
  • Protein 22 %
  • Kulhydrat 54 %
  • Fedt 24 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær kyllingen i tynde strimler. Skær også forårsløg, gulerødder og courgette i julienne. 

  • 2

    Kog nudlerne efter vejledningen på pakken.


  • 3

    Kom en smule olie i bunden af en wok. Varm den godt op. Kom kyllingen i og steg kødet i 3-4 min. Herefter kommes de tynde strimler af grøntsager i. 

  • 4

    Vend til sidst de kogte nudler i, som blot skal varmes igennem. 

  • 5

    Til sidst smages retten til med soja, lime og sesamolie. Top retten af med frisk koriander og chili.

  • {{recipeDoneText}} Wok med kylling, nudler og grønt

Opskriften er udviklet af