Skøn wok med efterårets rødder.

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en gryde.
  • 2 Bring vandet i kog.
  • 3 Kog kernerne efter anvisning på pakken.
  • 4 Sæt en wok på et blus og varm godt op.
  • 5 Skær kyllingekødet i strimler
  • 6 Kom rapsolie i wokken.
  • 7 Steg rødderne i 2 minutter.
  • 8 Tag rødderne op.
  • 9 Kom kyllingestrimler i wokken.
  • 10 Lad dem stege ca. 7-10 minutter.
  • 11 Vend de kogte kerner, rødder og kyllingekød i en skål.
  • 12 Hak drueagurk groft.
  • 13 Skyl krydderurterne og hak dem groft.
  • 14 Tilsæt friske krydderurter og sesamfrø.
  • 15 Vend med hytteost, drueagurk, salt og peber.
  • 16

    Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen

  • {{recipeDoneText}} Wok-amok med kylling

Tip

Du kan også bruge hvedekerner eller perler som spelt og byg.

Opskriften er udviklet af