Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 803 kcal
  • Fedtenergi 38 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte. 
  • 3 Kom dem i en skål med lidt rapsolie, salt og peber. Vend kartoflerne grundigt. 
  • 4 Hæld dem i bradepanden, på et stykke bagepapir. Stil dem i ovnen i 35 minutter. 
  • 5 Skær det synlige fedt fra kalvekødet. 
  • 6 Kom et stykke ad gangen i en plasticpose og bank kødet lidt større og dermed også tyndere. 
  • 7 Pisk æg med mælk og vend kødet i dette, herefter i rasp, krydret med salt og peber. 
  • 8 Steg kødet i olivenolie og smør, først ved middel-høj varme på begge sider, og færdige 3-4 minutter på hver side med middelvarme. 
  • 9 Skær 4 skiver citron og anret disse med sildefilet og peberrod. 
  • 10 Kom ærterne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over, kog op og hæld vandet fra. 
  • 11 Skyl og slyng salatbladene tørre. 
  • 12

    Anretning

    Anret kødet med citron-sild-peberrod, og med kartoflerne og ærterne i salat’skåle’ ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Wienerschnitzel

Opskriften er udviklet af