Wienerpølser med varm kartoffelsalat

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 750 kcal
  • Fedtenergi 42 %

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne knap møre, i letsaltet vand. 
  • 2 Hæld koldt vand over dem, pil dem og skær dem i skiver. 
  • 3 Pil og skær løg i fine ringe. Steg løg i 1 spsk. olie, til de er bløde og blanke. 
  • 4 Kom bouillon ved, kog op. 
  • 5 Kom sukker, eddike og en smule salt og peber ved. 
  • 6 Kom kartoflerne ved og lad dem simre med et par minutter. Smag til med salt og peber. 
  • 7 Kom pølserne i en gryde, hæld kogende vand over og en spiseskefuld eddike. Pølserne på ikke koge, så vil de revne, blot stå i varmt vand, på lavt blus i 10 minutter. 
  • 8 Skyl, tør og hak persille. 
  • 9 Kom ærterne i en gryde, drys let med salt, dryp med rapsolie, kog op og hæld vandet fra. 
  • 10

    Anretning

    Anret salaten med persille, pølser og ærter og dijonsennep ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Wienerpølser med varm kartoffelsalat

Tip

Hvis man ønsker en lidt ’tykkere’ sauce omkring kartoflerne, kan man jævne let med majsstivelse, iflg. emballagens anvisning.

Opskriften er udviklet af