Vitello Tonnatto

Klassisk italiener, som der ikke er nogen grundt til at lave om på. Kalvekød med tunsauce får du her til 4 personer.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Krydr kalvebrystet med salt og peber.
  • 2 Brun kødet i smør på alle sider.
  • 3 Hæld vand i, så at kødet er to tredjedele dækket.
  • 4 Skær løg og gulerod i mindre stykker, og kom dem i vandet. Læg låg på, og lad det simre i 2 timer.
  • 5 Sluk, og lad kødet blive koldt eller lunt i lagen.
  • 6 Afdryp tunen, og kom den i en blender sammen med ansjoser, kapers, citronsaft og mayonnaise.
  • 7 Blend det til sauce og smag til med citron.
  • 8 Server det kolde kød i tynde skiver med en god skefuld sauce, citronskive og kapersdrys.
  • {{recipeDoneText}} Vitello Tonnatto

Tip

Husk kapers og citron til anretning

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier