Vintersalat med kød

Sådan gør du

  • 1 Skyl, nip og tør salat og persille.
  • 2 Kog rødbeden mør (ca. 40 min.) i letsaltet vand, hæld koldt vand på og gnub skindet af.
  • 3 Skær den i småstykker og vend dem i olivenolien samt lidt salt.
  • 4 Skræl og skær gulerod og selleri i terninger.
  • 5 Kom selleriterningerne i letsaltet kogende vand med vineddike i.
  • 6 Lad dem koge i 1 minut, kom gulerodsterningerne i og lad det hele koge yderligere et minuts tid.
  • 7 Hæld grønsagerne i en sigte og lad dem køle af.
  • 8 Rør dressingen og vend gulerod og selleri i.
  • 9 Læg kødskiverne på en kold pande og steg dem brune og lækre på begge sider i eget fedt eller lidt olie.
  • 10 Dryp lidt vineddike over og drys groft salt på mens kødet steger.
  • 11 Læg kødet på et stort fad.
  • 12 Riv salatbladene i mindre stykker og bland dem med gulerod, selleri og dressing.
  • 13 Hak persillen groft, læg salaten ved siden af kødet og fordel rødbederne over den.
  • 14 Drys med persille.
  • {{recipeDoneText}} Vintersalat med kød

Opskriften er udviklet af