Vinskum til grønne asparges med oksemørbard og røstikartoffel

Sådan gør du

  • 1 Drys den afpussede mørbrad med salt og peber.
  • 2 Brun den først på en grillpande uden fedt og steg den efterfølgende i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
  • 3 Lad mørbraden hvile, imens resten laves.
  • 4 Skær det nederste af aspargesene, skyl dem og damp dem i letsaltet vand i 3-5 min.
  • 5 Varm piskefløde og hvidvin op og kog det et par minutter.
  • 6 Pisk med elpisker til der dannes skum. Servér skummet til de varme asparges og pynt med kørvel.
  • 7 Skræl og riv kartoflerne, bland majskorn i og form små ”bolde” af kartoflerne.
  • 8 Tryk lidt af vandet ud.
  • 9 Varm panden op med lidt olie og læg ”boldene” på.
  • 10 Tryk dem flade med en paletkniv og steg dem mørkgyldne.
  • 11 Hæld lidt olie over, hvis de bliver tørre.
  • 12 Servér dem med de varme asparges og tynde skiver af den stegte oksemørbrad.
  • {{recipeDoneText}} Vinskum til grønne asparges med oksemørbard og røstikartoffel

Opskriften er udviklet af