Vinfrugter, Hodde Kristian & rødvin

Sådan gør du

  • 1 Kom de tørrede frugter, rødvin, vand, balsamico vineddike, rørsukker og hvidløgsfed i en gryde.
  • 2 Fyld alle krydderierne i en bomuld-gazepose. Stram snoren godt til. Giv så det hele en på hatten med noget tungt fx støderen til en morter.
  • 3 Kom posen op til de andre ingredienser. Bring det hele i kog og læg låg på. Kog sagte indtil konsistensen er tæt og tyk som sirup.
  • 4 Kom det hele i et rent sylteglas. Lad det stå minimum en uge. Jo længere det står, jo bedre smag får det. Opbevar det på et køligt, mørkt og tørt sted, fx i køleskabet.
  • 5 Servér ost og vinfrugter sammen med et glas rødvin.
  • {{recipeDoneText}} Vinfrugter, Hodde Kristian & rødvin

Opskriften er udviklet af