Vindampede muslinger

Sådan gør du

  • 1 Klargør muslingerne: Børst muslingerne godt under koldt vand.
  • 2 Kassér de muslinger som ikke lukker tæt ved et let bank mod bordkanten.
  • 3 Hak de pillede skalotteløg og svits dem i smørret i en stor gryde.
  • 4 Tilsæt persille og timian samt hvidvin og peber.
  • 5 Bring det i kog.
  • 6 Kom muslingerne i gryden og damp dem ved stærk varme under låg i ca. 5 min.
  • 7 Ryst gryden godt.
  • 8 Kassér lukkede muslinger.
  • 9 Tag muslingerne op og fordel dem i varme tallerkner eller i en suppeterrin.
  • 10 Smag suppen til med friskkværnet peber og hæld den over muslingerne.
  • 11 Servér med brød.
  • {{recipeDoneText}} Vindampede muslinger

Opskriften er udviklet af