Vildtragout med Rodfrugter

Sådan gør du

  • 1

    Dup dyrekødet tørt med lidt køkkenrulle og vend det i mel. Opvarm olivenolie i en gryde, tilsæt en klat smør og svits hurtigt kødet. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det svitse i nogle minutter, indtil løgene er gyldne og hæld fonden og rødvinen ved, tilføj laurbærbladet og rør godt rundt. Krydr med salt og peber. Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre ved lav varme i ca. 40-45 min. eller indtil kødet er mørt. Alternativt kan retten simre færdig i ovnen i et ildfast fad ved 160 grader.

    Tilføj ekstra væde, hvis det er nødvendigt.

    Server med tagliatelle og rodfrugter.

    Tip: Der kan tilføjes en klat cremefraiche og et stænk portvin (sammen med rødvinen) og tilsættes fintskårne brune svampe eller saftige mørke oliven lige inden serveringen.

  • {{recipeDoneText}} Vildtragout med Rodfrugter

Opskriften er udviklet af