Vildtragout med rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Dup dyrekødet tørt med lidt køkkenrulle og vend det i mel.
  • 2 Opvarm olivenolie i en gryde, tilsæt en klat smør og svits hurtigt kødet. 
  • 3 Tilsæt løg og hvidløg. Lad det svitse i nogle minutter, indtil løgene er gyldne og hæld fonden og rødvinen ved, tilføj laurbærbladet og rør godt rundt. Krydr med salt og peber.
  • 4 Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre ved lav varme i ca. 40-45 min. eller indtil kødet er mørt. Alternativt kan retten simre færdig i ovnen i et ildfast fad ved 160 grader. Tilføj ekstra væde, hvis det er nødvendigt.
  • 5 Server med tagliatelle og rodfrugter.  
  • 6 Tip: Der kan tilføjes en klat cremefraiche og et stænk portvin (sammen med rødvinen) og tilsættes fintskårne brune svampe eller saftige mørke oliven lige inden serveringen.
  • {{recipeDoneText}} Vildtragout med rodfrugter

Opskriften er udviklet af