Venøsteaks med sharonfrugter

Økologisk ungokse venøsteak Kødet kommer fra stude eller kvier, som er max 30 måneder gamle, har gået ude om sommeren og haft gode forhold inde i stalden.

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • 2 Fordel salt, peber og hvidløg på kødet. Steg kødet i smør og olie ved høj varme ca. 1 min pr. side. Tag op og læg på varmt fad.
  • 3 Skær sharonfrugterne i både og svits hurtigt på panden. Hæld tør sherry eller vermouth i panden og lad sharon frugter simre i et par minutter.
  • 4 Tag panden fra varmen og lad ca. 50 g smør smelte i skyen på panden. Smag skyen til med salt og peber.
  • 5 Fordel persille på fire tallerkener. Fordel pasta, kød og sky med sharonfrugter herpå. Kilde: Krydderiet 1, 2007
  • {{recipeDoneText}} Venøsteaks med sharonfrugter

Opskriften er udviklet af