Vegetarisk wokret med vandmelonskal

Vidste du, at man kan spise skallen på en vandmelon? Se her, hvordan du kan bruge den inderste hvide melonskal i en klassisk wok ret samtidig med, at du begrænser madspild. 
Opskrift fra bogen "Skræl er ikke skrald" af Michael Folman Jensen

Sådan gør du

  • 1 Skær vandmelonskallen i aflange skiver. Broccolistokkene skæres i kvarte, tynde skiver og svitses af på panden i hvidløgsolie sammen med rødløg, hvidløg, ingefær og chili. Vandmelonskaller, gulerods- og citronskræller samt basilikum kommes i en skål. Heri blandes de svitsede grøntsager.
  • 2 Kokosmælk kommes herefter på panden og nedkoges sammen med karry. Herefter kommes det i skålen. Det hele blandes sammen, tilsættes æbleeddike og tilsmages med salt og peber. Lethakkede peanuts kommes på til slut.
  • {{recipeDoneText}} Vegetarisk wokret med vandmelonskal

Opskriften er udviklet af