Vegetarisk burger med rodfrugtchips

Sådan gør du

  • 1 Skær svampe og løg i tykke skiver. Grill møre. De kan også steges møre på panden. Krydr med salt og peber. 
  • 2 Rør mayonnaise med sennep og hvidløg. 
  • 3 Lun bollerne og flæk dem. 
  • 4 Hak den skyllede rucolasalat groft. 
  • 5 Smør mayonnaise på den flækkede bolle. Læg rucolasalat på underbollen. Fyld med svampe og løg. Drys en lille håndfuld rodfrugtchips over. Læg burgeren sammen og nyd. 
  • 6 TIP: En mindre fed dressing får du ved at bytte 1 dl mayonnaise ud med 1 dl cremefraiche 18 %. 
  • 7 TIP: Stik en cocktailpind i løgskiven før du griller eller steger den. Så holder den sig rund og fin.
  • {{recipeDoneText}} Vegetarisk burger med rodfrugtchips

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier