Vegetarfrikadeller

Sådan gør du

  • 1 Forbag aubergine og sød kartoffel i ovnen ved 180 grader i 20 minutter, eller til grøntsagerne er helt møre. 
  • 2 Når grøntsagerne er møre efter turen i ovnen, tages det møre grøntsagskød ud af grøntsagerne og hældes op i en blender. 
  • 3 Kom frisk mynte, hakket chili, hvidløg, ingefær, kikærter, quinoa og mandelmel i blenderen. Smag til med salt og peber. Det er vigtigt at farsen er meget tør. Du kan bruge mere quinoa eller også tilsætte havregryn, hvis din fars er for våd. 
  • 4 Når farsen har en tør konsistens, er den klar til at blive formet til frikadeller. Steg frikadeller i smør på en pande. Skal frikadellerne være veganske, skal du bruge et andet produkt til at stege i. 
  • 5 Steg frikadellerne ved høj varme i et par minutter på hver side. 
  • 6 Tilsæt et blad bok choy på panden, mens frikadellerne steger. 
  • 7 Hak blade af bok choy og læg dem på den tallerken, du skal servere frikadellerne på. 
  • 8 Kom også stykker af agurk og rød snack-peber på tallerkenen, så det bliver en lille, grøn salat. 
  • 9 Når frikadellerne er stegt færdig, serveres de på tallerkenen med den grønne salat. Afslut med frisk limesaft. 
  • {{recipeDoneText}} Vegetarfrikadeller

Opskriften er udviklet af