Vegetarbøffer med spejlæg og avocado

Sådan gør du

  • 1 Lun pitabrødene i ovnen efter anvisningen på pakken. 
  • 2 Vend plantefars i en skål med salt, halvdelen af den angivede mængde af sennep og parmesan. Ælt farsen godt sammen og form den derefter til bøffer. Steg bøfferne i citronolie på panden. Krydr med salt. Bøfferne skal have ca. 3 minutter på hver side. 
  • 3 Skær enderne af palmekålens blade og steg dem sprøde på panden. Kom citronsaft på panden. Hak den resterende del af kålen fint. 
  • 4 Skær asparges i grove stykker og vend stykkerne i en skål med den snittede palmekål, bælgede ærter, citronolie, den resterende mængde sennep, salt og peber. 
  • 5 Skær tomat i skiver og lad skiverne lægge klar til, at retten skal anrettes. 
  • 6 Slå æg ud på panden og steg til spejlæg. 
  • 7 Skræl avocado og skær den i skiver. 
  • 8 Vend ingredienserne sammen til yoghurtdressingen. 
  • 9 Når pitabrødene er lune, tages de ud af ovnen. Skær pitabrødene helt over og smør overfladen af den ene side med yoghurtdressingen. Fyld derefter brødet med bøf, stegt palmekål, palmekål og asparges, tomatskive, spejlæg og avocado. Afslut med den anden del af pitabrødet.  
  • {{recipeDoneText}} Vegetarbøffer med spejlæg og avocado

Opskriften er udviklet af