Vegetarbiksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter

Biksemad er en fantastisk måde at gøre rester virkelig velsmagende på. Bare tilsæt godt med friske krydderurter og krydderier

Sådan gør du

  • 1 Pil løg og hvidløg og skær i tern
  • 2 Del de kogte kartofler i kvarte
  • 3 Skyl squash og skær i skiver
  • 4 Bælg ærterne
  • 5 Kom olie i en gryde
  • 6 Rist kartofler og løg i gryden
  • 7 Vend squash og ærter i gryden
  • 8 Riv citronskal på den fine side af rivejernet
  • 9 Kom citronskal og citronsaft i gryden
  • 10 Skyl mynte og hak den
  • 11 Vend mynte i gryden
  • 12 Smag til med tandoori, salt og peber
  • 13 Læg rugbrød på en brødrister og rist på begge sider
  • 14 Server 20 % biksemad til hvert barn, 2 skiver rugbrød og 50 g hytteost
  • 15 Server 30 % biksemad til hver voksen, 2 skiver rugbrød og 70 g hytteost
  • {{recipeDoneText}} Vegetarbiksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter

Tip

Du kan bruge andre grøntsager, tøm køleskab, skuffer og skabe

Opskriften er udviklet af