Vegetarbiksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter

Vegetarbiksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter

Biksemad er en fantastisk måde at gøre rester virkelig velsmagende på. Bare tilsæt godt med friske krydderurter og krydderier
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pil løg og hvidløg og skær i tern
  • 2 Del de kogte kartofler i kvarte
  • 3 Skyl squash og skær i skiver
  • 4 Bælg ærterne
  • 5 Kom olie i en gryde
  • 6 Rist kartofler og løg i gryden
  • 7 Vend squash og ærter i gryden
  • 8 Riv citronskal på den fine side af rivejernet
  • 9 Kom citronskal og citronsaft i gryden
  • 10 Skyl mynte og hak den
  • 11 Vend mynte i gryden
  • 12 Smag til med tandoori, salt og peber
  • 13 Læg rugbrød på en brødrister og rist på begge sider
  • 14 Server 20 % biksemad til hvert barn, 2 skiver rugbrød og 50 g hytteost
  • 15 Server 30 % biksemad til hver voksen, 2 skiver rugbrød og 70 g hytteost
  • {{recipeDoneText}} Vegetarbiksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter

Tip

Du kan bruge andre grøntsager, tøm køleskab, skuffer og skabe

Opskriften er udviklet af