Vegetar cassoulet med perlebyg, asparges og broccoli

Sådan gør du

  • 1 Skær 2 cm. af enden af de grønne asparges og skær dem derefter i grove stykker. 
  • 2 Skær også de hvide asparges, blegselleri, broccoli asparges og skalotteløg i grove stykker. Steg alle grøntsagerne på panden. 
  • 3 Hæld de forkogte perlebyg på panden. Kom limesaft, æblemost og persillesmør på panden og lad det hele koge godt sammen. Tilsæt derefter både saft og kerner fra et granatæble.  
  • 4

    Dip

    Vend hytteost i en skål med sesam, peber og en god olivenolie.  
  • 5 Servér de kogte grøntsager fra panden med dip i en skål ved siden af. Du kan evt. servere frisk brød til. 
  • {{recipeDoneText}} Vegetar cassoulet med perlebyg, asparges og broccoli

Opskriften er udviklet af