Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)

Sådan gør du

  • 1 Ingredienserne til dejen blandes sammen og æltes, til den er god og smidig. En tærteform beklædes med dejen og forbages ved 200 grader i ca. 7-8 minutter.
  • 2 Porrerne skæres i fine strimler, svitses let i olivenolie med lidt urtesalt.
  • 3 Tofuen blendes med sojamælk, olie, urtesalt og basilikum.
  • 4 Porrerne lægges på den forbagte tærtebund og tofumassen hældes over.
  • 5 Tærten bages, til tofumassen er gennembagt (ca. 35 minutter ved 200 grader).
  • 6 Serveres med sorte oliven.
  • {{recipeDoneText}} Vegansk porretærte (Lise Faurschou Hastrup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lise Faurschou Hastrup. Foto: www.nilshenrik.dk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier