Varmrøget ørred med marinerede østershatte

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Riv eller skær østershattene i mindre stykker.
  • 2 Steg østershattene i 2 tsk olie på en stor pande, til de er gyldne og sprøde.
  • 3 Pluk bladene af persillen, og hak hvidløget fint.
  • 4 Pluk salaten i grove stykker.
  • 5 Rør balsamico og 2 tsk olivenolie sammen til en dressing i bunden af en stor skål.
  • 6 Vend østershatte, persille, hvidløg og salat grundigt sammen med dressingen, og smag til med salt og peber.
  • 7 Træk skindet af ørreden, og fjern så mange ben som muligt.
  • {{recipeDoneText}} Varmrøget ørred med marinerede østershatte

Tip

Servér den varmrøgede ørred med østershattesalaten og brød. I stedet for ørred kan du bruge laks. Østershatte kan erstattes af alle andre typer svampe efter tilgang og årstid.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier