Varmrøget laks med salat og asparges

Varmrøget laks med salat og asparges

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 255 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skyl og slyng salaterne tørre. 

  • 2

    Vrik asparges, og der hvor de naturligt knækker, lad dem knække og kassér rodstykker. Skær enderne til. 

  • 3

    Rist asparges kort tid i olie på en pande. Krydr med salt og peber. 

  • 4

    Skær citronen i både. 

  • 5

    Servering

    Anret salaterne med laks, asparges og citron. Server med lunt brød.

  • {{recipeDoneText}} Varmrøget laks med salat og asparges

Opskriften er udviklet af