Varm hyldebærsuppe med sneæg

Sådan gør du

  • 1 Skyl hyldebærrene, hvis de er friskplukkede.
  • 2 Skræl æblerne og del dem i 8 både.
  • 3 Kom bær, æbler, vanillestang + halvdelen af marven, æblejuice, vand og sukker i en gryde.
  • 4 Lad det hele simre i 10 min. under låg.
  • 5 Sluk for varmen og lad det trække under låg i 15 min.
  • 6 Smag evt. til med mere sukker.
  • 7 Pisk en marengsmasse af æggehvider, sukker og resten af vanillemarven stift.
  • 8 Lad en gryde med kogende vand stå klar.
  • 9 Dyp en ske i vandet, form et æg af marengsen og læg det i vandet.
  • 10 Lav 20 stykker og skru ned for varmen.
  • 11 Lad dem ”svømme” rundt i 3-4 min og læg dem herefter i koldt vand.
  • 12 Varm suppen op til kogepunktet og anret med de luftige ”sneæg”.
  • {{recipeDoneText}} Varm hyldebærsuppe med sneæg

Opskriften er udviklet af