Varm chokolade / Chai

Sådan gør du

  • 1

    Varm chokolade

    Sukker, kanelstang og mælk opvarmes i en gryde.
  • 2 Imens hakkes chokoladen fint.
  • 3 Tag gryden fra varmen og kassér kanelstangen.
  • 4 Tilsæt chokoladen og pisk indtil den er smeltet i mælken.
  • 5 Opvarm chokoladen forsigtigt inden servering, den må endelig ikke koge voldsomt.
  • 6 Servér den varme chokolade i 4 kopper, kom flødeskum eller mælkeskum på toppen og drys med lidt revet chokolade.
  • 7

    Chai

    Krydderierne stødes groft i en morter og blandes med den sorte te.
  • 8 Hæld blandingen og kogende vand i en skål eller kande, læg låg på og lad det trække 5 min.
  • 9 Opvarm imens mælken.
  • 10 Sigt teen og hæld den halvt op i 2 høje glas.
  • 11 Tilsæt den varme mælk for resten.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Varm chokolade / Chai

Tip

Lav en ekstra portion varm chokolade og opbevar den i køleskabet. Blend den afkølede chokolade med lidt ekstra mælk og et par skefulde vaniljeis og servér iskold i høje glas.

Opskriften er udviklet af