Vanille- og myntemarineret andebryst

Her trækker vi skindet af brystet og skærer kødet i skiver. Den søde vanilje, kølige mynte og hede chili løfter anden til skyerne.

Sådan gør du

  • 1 Skær skindet fra brysterne, og skær kødet i 1-2 cm tykke skiver.
  • 2 Flæk vanillestangen på langs, og skrab vanillekornene ud.
  • 3 Skær chilien i tynde ringe, og fjern kernerne. Hak mynten fint.
  • 4 Bland olie, vanille, chili, mynte, hvidløg og lidt salt sammen og vend med andebrysterne. Lad det trække 15 minutter.
  • 5 Gør din største pande godt varm med olie på.
  • 6 Kom kød og marinade på panden. Vend ikke rundt, det nedkøler panden og får kødet til at koge i stedet for at stege. Lad i stedet kødet få godt med farve, før du vender det.
  • 7 Server med nykogte nudler og sukkerærter.  
  • 8 Kilde: Irma krydderiet 4, 2003
  • {{recipeDoneText}} Vanille- og myntemarineret andebryst

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier