Vanilje parfait med lime og friske hindbær

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 18 g.
  • Energifor./ pers 265 kcal
  • Fedtenergi 71 %

Sådan gør du

  • 1

    Pisk æggeblommerne lyse og skummende med flormelis og vaniljekorn. 

  • 2

    Pisk fløden til en stabil men blød skum i en anden skål. 

  • 3

    Riv limeskallen ultrafint, gå ikke så dybt, at det hvide kommer med, det er bittert. 

  • 4

    Bland de to cremer og limeskal, og sæt parfait’en på frost i en skål. 

  • 5

    Tag nu parfait’en ud, ca. hvert kvarter og rør i den, 3-4 gange. Og lad den fryse ind. 

  • 6

    Anretning

    Anret parfait med friske hindbær.

  • {{recipeDoneText}} Vanilje parfait med lime og friske hindbær

Opskriften er udviklet af