Småkager
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Smørret i små stykker.
  • 2 Bland indmaden fra vaniliestangen i sukkeret og hæld det over smørret med mel, og mandler, gem resten i et glas med lidt rørsukker.
  • 3 Så får du dit eget vaniliesukker.
  • 4 Ælt det hele let sammen.
  • 5 Strø mel på bordet og ælt dejen, til den er helt jævn.
  • 6 Stil dejen til afkøling, gerne natten over.
  • 7 Tag et stykke ud af gangen, men lad resten blive på køl til det skal bruges.
  • 8 Rul dejen, så den ligger i lange stænger, eller kør den igennem en gammeldaws kødhakker med håndsving, skær dem udognbsp; i passende stærrelse og form kransene som det passer dig og dine unger.
  • 9 Bag dem ved 250° i 5 minutter, eller til de er gyldne.
  • Så er det spisetid! Vaniliekranse

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier