Vaniliekranse
Småkager
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær smørret i små stykker.
  • 2 Bland indmaden fra vaniliestangen i sukkeret og hæld det over smørret med mel, og mandler, gem resten i et glas med lidt rørsukker.
  • 3 Så får du dit eget vaniliesukker.
  • 4 Ælt det hele let sammen.
  • 5 Strø mel på bordet og ælt dejen, til den er helt jævn.
  • 6 Stil dejen til afkøling, gerne natten over.
  • 7 Tag et stykke ud af gangen, men lad resten blive på køl til det skal bruges.
  • 8 Rul dejen, så den ligger i lange stænger, eller kør den igennem en gammeldaws kødhakker med håndsving, skær dem ud i passende størrelse og form kransene som det passer dig og dine unger.
  • 9 Bag dem ved 250° i 5 minutter, eller til de er gyldne.
  • {{recipeDoneText}} Vaniliekranse

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter