Vandmelonsalat med feta og pinjekerner

Emma Martiny
Kombinationen af vandmelon og feta er efterhånden en sommerklassiker hos mange - og det er til at forstå. Den læskende og søde melon er nemlig i det bedste selskab med den cremede, salte feta. Her får du salaten i ny forklædning, perfekt som en imponerende forret.

Sådan gør du

  • 1 Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side.
 
  • 2 Skær vandmelonen ud i 2-3 cm brede skiver på langs med en stor kniv. 
  • 3 Find de største og pæneste skiver, og gem enderne og resten af melonen i køleskabet til et andet formål. 
  • 4 Brug en mindre kniv til forsigtigt at skære skallen og det hvide kød af hver vandmelonskive, og placér dem derefter på hver sin tallerken.
  • 5 Pensl skiverne med balsamicoeddike og olivenolie, og kværn salt og peber over. Skyl og slyng rucolasalaten, og fordel den på melonskiverne. 
  • 6 Smuldr fetaen over i mindre stykker, drys med pinjekerner og servér.
  • {{recipeDoneText}} Vandmelonsalat med feta og pinjekerner

Opskriften er udviklet af