Vagtler med druer er ikke så besværlige at lave, som mange tror. Frisk pasta og en salat med pinjekerner er velegnet tilbehør til denne ret.

Sådan gør du

  • 1 Vagtlerne tørres godt med køkkenrulle og krydres med salt og peber.
  • 2 Brun dem godt på alle sider i en tykbundet gryde.
  • 3 Hæld cognac over, og antænd. Når flammerne er væk, hældes bouillonen ved. Steg under låg ved svag varme 15-20 min. Tag fuglene op, og hold dem varme.  
  • 4 Kom fløden i stegeskyen, og kog sovsen et par minutter uden låg.
  • 5 Damp druerne i hvidvin eller vand et par minutter. Kom det hele i sovsen. Varm igennem, og smag til med salt og peber.  
  • 6 Anret vagtlerne på et fad, og hæld sovsen ved.
  • {{recipeDoneText}} Vagtler med druer

Opskriften er udviklet af