Vaffel med is og hjemmelavet drys

Mynte og rørsukkerdrys: Godt til jordbær- eller hindbæris. Pistaciedrys: Jo, det skal være de salte. Det giver skønt modspil til den søde is. Fantastisk til både vanilje- og pistacieis. Chokoladedrys: Her knaser det ikke, her smager det. For vores chokoladedrys er spåner af hvid og mørk Valhrona chokolade. Luksus på blød chokolade- eller vaniljeis.

Sådan gør du

  • 1 Kom sukkeret i en skål. Hak mynten rigtig fint og vend i. 
  • 2 Hak nødderne ganske fint. 
  • 3 Skær chokoladen i spåner ved hjælp af en kartoffelskræller. Smelt lidt mørk chokolade i en gryde, dyp kanten på vaflen ned i chokoladen. Dyp derefter i revet hvid chokolade. Lad det stivne. 
  • 4 Fyld is i vaflen og nyd. Kilde: Irma krydderiet 2, 2004
  • {{recipeDoneText}} Vaffel med is og hjemmelavet drys

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier