Urtefyldt, grillet svinemørbrad

Energiinformation

  • Energi pr. person 1146 KJ
  • Energi pr. person 273 Kcal
  • Protein 84 %
  • Kulhydrat 4 %
  • Fedt 12 %

Sådan gør du

  • 1 Skær et snit (næsten igennem) på midten ned langs svinemørbraden. Fold den ud. Skær derefter et snit på hver side fra midten og ud mod kanten, men ikke igennem. Åben de to ydre kanter og pres kanten ud så du har en så flad firkant som muligt.
  • 2 Hak urterne fint. Drys hele mørbraden med salt og peber. Fordele derefter urterne over.  
  • 3 Rul mørbraden sammen til en rulle og bind med kødsnor hele vejen rundt om mørbraden. 
  • 4 Grilles på alle sider og steges herefter færdig ved indirekte varme, indtil kernetemperaturen er på 62 grader. 
  • 5 Lad mørbraden hvile 10-15 minutter, inden du skær den ud. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Urtefyldt, grillet svinemørbrad

Opskriften er udviklet af